Tangentials

IK STERK
Elk kind, iedere samenwerker en elke locatie van Tangent heeft een eigen unieke identiteit. Voor zowel het kind als de samenwerker geldt: Wat ik nodig heb om te leren, ontdekken en ontwikkelen wordt gezien. Verschil mag er zijn. Ik heb vertrouwen in mezelf en de mensen om me heen en toon respect. Leren en lesgeven is persoonlijk. Intrinsieke motivatie geeft vuur! Ik ontdek wat ik al kan, wat ik graag wil leren en daag mezelf uit te blijven ontwikkelen.​
 
SAMEN STERK
We werken samen aan de hoogste kwaliteit van ontwikkeling. Voor zowel het kind als de samenwerkger geldt: We zijn behulpzaam en weten wat de ander nodig heeft. We leren, ontdekken en ontwikkelen samen en overal. We zijn verbonden met de hele leergemeenschap en zijn er verantwoordelijk voor. Dat betekent ook dat we solidair zijn en elkaar steunen waar nodig. We zijn trots op ons vak, wat we samen bereiken en vieren dit. Bij Tangent maken we verbinding met de ander en zoeken de omgeving en partners op die ons kunnen versterken. We laten niemand tussen wal en schip vallen. 
 
WERELD STERK
De wereld ligt aan onze voeten. Daar maken we onderdeel van uit en willen deze mede vormgeven. Diversiteit, welbevinden, kennis, technologie, milieu en duurzaamheid zijn belangrijke onderwerpen. We maken het veschil door onze leefomgeving en onze aarde en zijn van betekenis. We geven de kinderen een sterke basis mee voor een mooie toekomst.